Jordbær med ost og myntepesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Jordbær med ost og myntepesto er en hurtig opskrift på en lækker frisk dessert. Desserten er er nem at tilberede, smager herligt og sender tankerne mod sommer.

Ingredienser

Antal portioner

Myntepesto

  • 2 dl friske mynteblade
  • 50 g mandler
  • 4 spsk rå rørsukker

Tilbehør

  • 100 g lun flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Myntepesto

Hak mynte, mandler og rørsukker fint i en hurtighakker eller med en stavblender.

Rens jordbærrene og skær nogle af dem i halve. Del osten i mindre stykker.

Ved serveringen

Anret jordbær og ost på tallerkener. Drys med myntepesto og server sammen med flute.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Casablanca Valley, Chile

Her skal en aromatisk, tør men frugtfuld hvidvin til. Find en oversøisk vin på sauvignon blanc-druen, fx fra Chile Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost