Jordbær med vincreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Prøv denne skønne dessert hvis du gerne vil nyde sommerklassikerne jordbær og kold hvidvin på en ny måde.

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g jordbær
  • 1 spsk sukker

Vincreme

Tilbehør

  • 100 g sprøde kager

Sådan gør du

Sådan gør du

Del jordbærrene på langs og drys dem med sukker. Lad jordbærrene trække i mindst ½ time.

Vincreme

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen, med en håndmixer, i en skål der kan tåle varme (fx metal- eller glasskål). Pisk vinen i. Sæt skålen over vandbad og pisk cremen ved jævn varme ca. 5 min., eller til den bliver tyk og fyldig. Lad cremen køle lidt af (lillefingervarm). Vend forsigtigt flødeskummet i cremen og smag til. Server straks vincremen sammen med jordbær og sprøde kager.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 50 %
  • Alkohol: 4 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: