Jordbær med vincreme - Opskrifter - Arla

Jordbær med vincreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Prøv denne skønne dessert hvis du gerne vil nyde sommerklassikerne jordbær og kold hvidvin på en ny måde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g jordbær
  • 1 spsk sukker

Vincreme

Tilbehør

  • 100 g sprøde kager

Sådan gør du

Sådan gør du

Del jordbærrene på langs og drys dem med sukker. Lad jordbærrene trække i mindst ½ time.

Vincreme

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen, med en håndmixer, i en skål der kan tåle varme (fx metal- eller glasskål). Pisk vinen i. Sæt skålen over vandbad og pisk cremen ved jævn varme ca. 5 min., eller til den bliver tyk og fyldig. Lad cremen køle lidt af (lillefingervarm). Vend forsigtigt flødeskummet i cremen og smag til. Server straks vincremen sammen med jordbær og sprøde kager.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 50 %
  • Alkohol: 4 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: