Jordbærdessert med likør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Friske sommerjordbær i marinade og jordbæryoghurt med masser af whiskylikør.

Ingredienser

Antal portioner

Marinerede jordbær

  • 250 g jordbær i halve
  • 1 spsk sukker
  • 3½ spsk friskpresset friskpresset appelsinsaft

Jordbæryoghurt

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinerede jordbær

Kom jordbærrene i en skål. Drys sukker ved og hæld appelsinsaft ovre. Lad jordbærrene trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Jordbæryoghurt

Hæld yoghurten i en skål og vend jordbærrene i. Lad blandingen stå tildækket i køleskabet i ca. 25 min.

Ved serveringen

Smag jordbæryoghurten til med whiskylikør. Læg de marinerede jordbær i bunden i bunden af en glasskål og fordel yoghurtblandingen derover.

Tip

Har man været på en rejse til den grønne ø og hjembragt irsk whiskylikør, smager den dejligt i jordbærdesserten, men skotsk whiskylikør kan også anvendes.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 12 %
  • Alkohol: 9 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Brachetto Piemonte, Italien

En meget lækker vin til denne dessert er den søde, røde mousserende brachetto d'acqui fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær