Jordbærdessert med makroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Makroner, jordbær og flødeostcreme i skøn forening!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 500 g frosne jordbær
  • 125 g flormelis (ca. 2½ dl)

Pynt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys jordbærrene med sukker dagen før og stil dem tildækkede på køl.

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knus makronerne i en skål og fordel de optøede jordbær herpå. Rør osten sammen med æggeblommer, sukker og vaniljesukker. Pisk æggehviderne stive. Smelt husblassen i en skål over vandbad. Rør husblassen sammen med osteblandingen og vend æggehviderne heri. Kom ostecremen over jordbærrene og stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Ved serveringen

Pynt med flødeskum, kiwi i skiver, mandariner i både og evt. revet appelsinskal.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag