Jordbærdessert med makroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Makroner, jordbær og flødeostcreme i skøn forening!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 500 g frosne jordbær
  • 125 g flormelis (ca. 2½ dl)

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys jordbærrene med sukker dagen før og stil dem tildækkede på køl.

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knus makronerne i en skål og fordel de optøede jordbær herpå. Rør osten sammen med æggeblommer, sukker og vaniljesukker. Pisk æggehviderne stive. Smelt husblassen i en skål over vandbad. Rør husblassen sammen med osteblandingen og vend æggehviderne heri. Kom ostecremen over jordbærrene og stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Ved serveringen

Pynt med flødeskum, kiwi i skiver, mandariner i både og evt. revet appelsinskal.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: