Jordbæris med jordbærflødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet jordbæris er let at lave og smager skønt på en varm sommerdag eller kan gemmes til efterår og vinter.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske citronmelisseblade
  • jordbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom de rensede jordbær i en foodprocessor sammen med sukker. Hak ved hurtigste hastighed til blandingen er pureret. Pisk fløden til flødeskum og vend forsigtigt marmeladen heri. Tag halvdelen af flødeskummet fra til pynt og vend resten i jordbærpuréen sammen med yoghurt. Kom blandingen i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alufolie og frys blandingen til is, mindst 5 timer. Rør 4-5 gange under indfrysningen.

Ved serveringen

Anret isen i dessertglas sammen med jordbærflødeskum. Pynt med citronmelisseblade og jordbær.

Tip

Stil isen i køleskabet ca. 2 timer før serveringen, hvis den har været i fryseren i 1 døgn eller mere.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 56 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: