Jordbæris med jordbærsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

60+ min

Simpel metode at lave delikat is på som virkelig får jordbærene til at være stjernen. En lækker dessert der hylder de skønne jordbær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

6 personer pr. portion

Antal portioner

Jordbærsauce

  • 200 g friske jordbær
  • 3 spsk sukker

Pynt

  • 100 g friske jordbær

Tilbehør:

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos eller blend jordbærrene med sukker. Pisk fløden stiv, og vend fraiche og jordbærmos forsigtigt i flødeskummet. Hæld jordbærmassen i en form og dæk den med alufolie. Frys den ca. 6 timer. Rør 2-3 gange i den.

Sauce

Mos eller blend jordbærrene med sukker.

Ved serveringen

Skyl formen i koldt vand. Løsn isen langs kanten og vend den ud af formen. Hæld lidt jordbærsauce ned over isen og server resten til sammen med flødeskummet.

Tip

I stedet for friske jordbær, kan anvendes frosne, halvt optøede jordbær.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Frysetip

Jordbærisen kan fryses.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 68 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag