Jordbærtrifli med vodka - Opskrifter - Arla

Jordbærtrifli med vodka

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

1 timer

Retro jordbærdessert med vodka er god til studenterkørsel eller andre festlige lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Gem 4-8 jordbær med grøn top til pynt. Rens resten og del dem i kvarte. Vend vodka i jordbærstykkerne og lad dem marinere ca. ¾ time i køleskabet. Pisk fløden til et let flødeskum og vend marmeladen heri. Stil 8 caféglas (a ca. 2¼ dl) klar. Kom i hvert glas 2 kvarte jordbær og drys 2 letknuste makroner herover. Dryp med 1 tsk af marinaden fra jordbærrene og læg 2½ spsk jordbærflødeskum herpå. Gentag rækkefølgen - slut med flødeskum. Lad desserten trække tildækket max. ½ time i køleskabet.

Ved serveringen

Pynt med jordbær (evt. halve) og server med lange skeer.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 61 %
  • Alkohol: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Det perfekte vinmatch til disse lækre bær vil være den søde, let perlende moscato d'asti fra Piemonte i Norditalien. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær