Jordbærtrifli med vodka

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

1 timer

Retro jordbærdessert med vodka er god til studenterkørsel eller andre festlige lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Gem 4-8 jordbær med grøn top til pynt. Rens resten og del dem i kvarte. Vend vodka i jordbærstykkerne og lad dem marinere ca. ¾ time i køleskabet. Pisk fløden til et let flødeskum og vend marmeladen heri. Stil 8 caféglas (a ca. 2¼ dl) klar. Kom i hvert glas 2 kvarte jordbær og drys 2 letknuste makroner herover. Dryp med 1 tsk af marinaden fra jordbærrene og læg 2½ spsk jordbærflødeskum herpå. Gentag rækkefølgen - slut med flødeskum. Lad desserten trække tildækket max. ½ time i køleskabet.

Ved serveringen

Pynt med jordbær (evt. halve) og server med lange skeer.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 61 %
  • Alkohol: 7 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Det perfekte vinmatch til disse lækre bær vil være den søde, let perlende moscato d'asti fra Piemonte i Norditalien. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær