Jordskoksalat med tun og sennepscreme
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Jordskoksalat med tun og sennepscreme

Lækker salat, der både er nem og hurtig at lave.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Jordskoksalat med tun og sennepscreme

Nøglehulsmærket opskrift

Lækker salat, der både er nem og hurtig at lave.

Antal portioner
  • 8 skrællede jordskokker i tynde skiver
  • ½ citron
  • 300 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • 6 soltørrede tomater
  • ½ dåse kidneybønner i saltlage
  • 1 dåse tun i vand

Sennepscreme

Fremgangsmåde:

Kom jordskokkerne i en skål og pres citronsaft over dem. Kom broccolistykkerne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i 3-5 min. og hæld dem til afdrypning. Udblød tomaterne, hvis de er hårde og skær dem i tynde strimler. Hæld kidneybønner og tun til afdrypning. Fordel grøntsager, bønner og tun i et fad.

Sennepscreme

Bland kvark, sennep og de øvrige ingredienser sammen. Smag til.

Ved serveringen

Hæld sennepscremen over salaten og server.

Tip

50 g tørrede kidneybønner kan udblødes og koges efter anvisning på emballagen. De erstatter ½ dåse kidneybønner i saltlage.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 46 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 8 %
Print