Julesalat med kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Frisk kokos får man ikke tit! Her serveres den i en god kombination af surt, sødt, salt og bittert.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 100 g flutes i skrå skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg osten i fryseren i ca. 25 min. - så er den lettere at skære i tynde skiver. Skær kokoskødet i tynde strimler. Kom strimlerne i en tør pande og rist dem under omrøring, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 4 min. eller til de er gyldne og sprøde. Skær skal og hinder af de 4 appelsiner - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med.

Ved serveringen

Skær de brændte figner i halve og osten i tynde skiver. Anret figner og ost på tallerkener sammen med julesalatblade og appelsinfileter. Pynt med kokosstrimler.

Tip

: Prik hul i "øjnene" af kokosnøden med et søm og hæld kokosmælken fra. Læg nøden i et viskestykke og slå den hårdt mod fx en haveflise. Løsn kokoskødet fra skallen.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: