Kaffe med varme krydderier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Kaffebønnerne er her kværnet med kanel, kardemomme og peber, hvilket giver en skøn og aromatisk kaffe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kaffeblanding

  • 75 g friskmalede kaffebønner
  • 1½ tsk stødt kanel
  • 1½ tsk stødt kardemomme
  • ¾ tsk stødt sort peber

Kaffe med varme krydderier

  • 9 dl kogende vand
  • 6 dl iskold mælk, fx minimælk
  • 6 stykker mørk chokolade (ca. 55% kakao), fx orangestænger

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kaffeblanding

Bland den friskmalede kaffe med krydderierne.

Kaffe med varme krydderier

Kom kaffeblandingen i en stempelkande og hæld kogende vand på. Lad kaffen trække i ca. 5 min. "Blend" imens mælken med en stavblender til den bliver cremet og luftig. Hæld kaffen i glas der tåler varme og fordel den cremede mælk på toppen. Server straks sammen med chokoladen.

Tip

Det er nemmest at få et cremet skum, hvis man blender i en høj, slank beholder - evt. af 2 omgange.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1050 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag