Kagesnitter med lavendel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Rør, rul, bag og skær. Så enkle er disse snitter at lave!

Ingredienser

5 kager pr. person

Antal portioner
  • 2 tsk frisk eller tørret lavendler
  • 100 g smør
  • 125 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk lys sirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak den ene teske lavendler fint.

Smelt smørret i en lille gryde. Bland mel, sukker, bagepulver og den hakkede lavendel sammen i en skål. Tilsæt sirup og smør og saml hurtigt dejen. Del dejen i 3 portioner og form hver portion til en 20 cm lang stang - dejen er ret porøs, så form dem fx direkte på bagepapiret. Tryk stængerne let flade, drys med resten af lavendlerne og bag stængerne midt i ovnen. Skær de varme stænger i tynde skrå snitter og lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

10-12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: