Kagesnitter med lavendel - Opskrifter - Arla

Kagesnitter med lavendel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Rør, rul, bag og skær. Så enkle er disse snitter at lave!

Ingredienser

5 kager pr. person

Antal portioner

  • 2 tsk frisk eller tørret lavendler
  • 100 g smør
  • 125 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk lys sirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak den ene teske lavendler fint.

Smelt smørret i en lille gryde. Bland mel, sukker, bagepulver og den hakkede lavendel sammen i en skål. Tilsæt sirup og smør og saml hurtigt dejen. Del dejen i 3 portioner og form hver portion til en 20 cm lang stang - dejen er ret porøs, så form dem fx direkte på bagepapiret. Tryk stængerne let flade, drys med resten af lavendlerne og bag stængerne midt i ovnen. Skær de varme stænger i tynde skrå snitter og lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

10-12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: