Kakaocappuccino

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Varm kakao og mælkeskum = kakaocappuccino!

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 spsk kakao
  • 8 dl skummetmælk
  • 4 spsk sukker

Mælkeskum

  • 2 dl skummetmælk

Pynt:

  • revet mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kakao under omrøring og bag det godt sammen. Pisk mælken i og bring kakaoen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen og tilsæt sukker. Smag til.

Mælke-skum

Kom de 2 dl mælk i en lille, tykbundet gryde og bring mælken i kog under kraftig piskning. Hæld kakaoen i 4 kopper. Fordel det varme mælkeskum i kopperne. Drys kakaocappuccinoen med chokolade og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 31 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: