Kakaocappuccino

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Varm kakao og mælkeskum = kakaocappuccino!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk kakao
  • 8 dl skummetmælk
  • 4 spsk sukker

Mælkeskum

  • 2 dl skummetmælk

Pynt:

  • revet mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kakao under omrøring og bag det godt sammen. Pisk mælken i og bring kakaoen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen og tilsæt sukker. Smag til.

Mælke-skum

Kom de 2 dl mælk i en lille, tykbundet gryde og bring mælken i kog under kraftig piskning. Hæld kakaoen i 4 kopper. Fordel det varme mælkeskum i kopperne. Drys kakaocappuccinoen med chokolade og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: