Kakaocappuccino

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Varm kakao og mælkeskum = kakaocappuccino!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk kakao
  • 8 dl skummetmælk
  • 4 spsk sukker

Mælkeskum

  • 2 dl skummetmælk

Pynt:

  • revet mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kakao under omrøring og bag det godt sammen. Pisk mælken i og bring kakaoen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen og tilsæt sukker. Smag til.

Mælke-skum

Kom de 2 dl mælk i en lille, tykbundet gryde og bring mælken i kog under kraftig piskning. Hæld kakaoen i 4 kopper. Fordel det varme mælkeskum i kopperne. Drys kakaocappuccinoen med chokolade og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: