Kalkungryde

Bedømmelse

(10 vurderinger)

45 min

Kalkun i en blød og cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op og hæld ostesauce i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i ostesaucen ca. 4 min. uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. Smag til.

Tip

Kog de løse ris i grøntsagsbouillon.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 35 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: