Kalkungryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Kalkun i en blød og cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op og hæld ostesauce i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i ostesaucen ca. 4 min. uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. Smag til.

Tip

Kog de løse ris i grøntsagsbouillon.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: