Kalkungryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Kalkun i en blød og cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op og hæld ostesauce i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i ostesaucen ca. 4 min. uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. Smag til.

Tip

Kog de løse ris i grøntsagsbouillon.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: