Kalkunruller med soltørrede tomater
45 min
Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunruller med soltørrede tomater

Lynhurtig kalkun med skøn frisk pasta til.
Nøglehulsmærket opskrift
45 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunruller med soltørrede tomater

Nøglehulsmærket opskrift

Lynhurtig kalkun med skøn frisk pasta til.

Antal portioner
  • 50 g soltørrede tomater
  • 4 kalkunschnitzler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Dressing

Tilbehør

  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 500 g grøn squash i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta
  • 1 bundt grofthakket kruspersille

Fremgangsmåde:

Overhæld tomaterne med kogende vand og lad dem trække mindst 15 min.

Bank schnitzlerne flade, drys med salt og peber og brun dem i en pande med smør.

Dressing

Rør det syrnede produkt sammen med grofthakkede, udblødte soltørrede tomater, hakket rucola og krydderier. Smør det på schnitzlerne, fold dem sammen og fæst dem med en kødnål/tandstikker. Læg dem i et fad foret med bagepapir og steg kødet midt i ovnen.

Kog imens pastaen efter pakkens anvisning. Sauter hvidløg og squash i en gryde med olivenolie 5-10 min. Krydr med salt og peber og vend den afdryppede pasta i gryden sammen med lidt hakket persille. Server straks.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %
Print