Kalkunruller med soltørrede tomater

Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunruller med soltørrede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Lynhurtig kalkun med skøn frisk pasta til.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g soltørrede tomater
  • 4 kalkunschnitzler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Dressing

Tilbehør

  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 500 g grøn squash i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta
  • 1 bundt grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Overhæld tomaterne med kogende vand og lad dem trække mindst 15 min.

Bank schnitzlerne flade, drys med salt og peber og brun dem i en pande med smør.

Dressing

Rør det syrnede produkt sammen med grofthakkede, udblødte soltørrede tomater, hakket rucola og krydderier. Smør det på schnitzlerne, fold dem sammen og fæst dem med en kødnål/tandstikker. Læg dem i et fad foret med bagepapir og steg kødet midt i ovnen.

Kog imens pastaen efter pakkens anvisning. Sauter hvidløg og squash i en gryde med olivenolie 5-10 min. Krydr med salt og peber og vend den afdryppede pasta i gryden sammen med lidt hakket persille. Server straks.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: