Kalkunruller med soltørrede tomater

Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunruller med soltørrede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Lynhurtig kalkun med skøn frisk pasta til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g soltørrede tomater
  • 4 kalkunschnitzler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Dressing

Tilbehør

  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 500 g grøn squash i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta
  • 1 bundt grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Overhæld tomaterne med kogende vand og lad dem trække mindst 15 min.

Bank schnitzlerne flade, drys med salt og peber og brun dem i en pande med smør.

Dressing

Rør det syrnede produkt sammen med grofthakkede, udblødte soltørrede tomater, hakket rucola og krydderier. Smør det på schnitzlerne, fold dem sammen og fæst dem med en kødnål/tandstikker. Læg dem i et fad foret med bagepapir og steg kødet midt i ovnen.

Kog imens pastaen efter pakkens anvisning. Sauter hvidløg og squash i en gryde med olivenolie 5-10 min. Krydr med salt og peber og vend den afdryppede pasta i gryden sammen med lidt hakket persille. Server straks.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: