Kalkunruller og thaikrydret kartoffelsalat

Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunruller og thaikrydret kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunschnitzlerne er fyldt med lækker smeltet ost og kartoffelsalaten eksotisk krydret med krydderier fra Østen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Thaikrydret kartoffelsalat

  • 3 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg kogte faste kartofler i mindre stykker
  • 1 agurk i tern (ca. 350 g)
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 75 g rensede babyspinatblade
  • 4 kalkunschnitzler eller kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 25 g grofthakkede babyspinatblade
  • 50 g Cheasy® Revet Mozzarella 13% Revet Mozzarella 13%
  • 2 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ¾ tsk groft salt
  • kødnål
  • 25 g smør
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

Vend fraiche, honning, koriander, ingefær, limesaft og salt sammen. Bland kartofler, agurk og løg i dressingen og stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til og anret kartoffelsalaten på en bund af spinatblade.

Skær imens grove sener og hinder af kalkunschnitzlerne. Bank dem flade (med en knyttet hånd eller forsigtigt med en kødhammer). Fordel spinatblade, ost, limeskal og halvdelen af saltet på kødet. Rul schnitzlerne sammen fra den lange side. Luk rullerne med kødnåle - det gør ikke noget der stikker lidt spinat ud. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kalkunrullerne på alle sider i ca. 2 min. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag kalkunrullerne op og drys med resten af saltet og med peber. Fjern kødnålene og del kalkunrullerne med et skråt snit. Server straks sammen med kartoffelsalaten.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag