Kalkunruller og thaikrydret kartoffelsalat
1 timer
Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunruller og thaikrydret kartoffelsalat

Kalkunschnitzlerne er fyldt med lækker smeltet ost og kartoffelsalaten eksotisk krydret med krydderier fra Østen.
Nøglehulsmærket opskrift
1 timer
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunruller og thaikrydret kartoffelsalat

Nøglehulsmærket opskrift

Kalkunschnitzlerne er fyldt med lækker smeltet ost og kartoffelsalaten eksotisk krydret med krydderier fra Østen.

Antal portioner

Thaikrydret kartoffelsalat

  • 3 dl Cheasy® fraiche 5%
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg kogte faste kartofler i mindre stykker
  • 1 agurk i tern
  • 2 finthakkede rødløg
  • 75 g rensede babyspinatblade
  • 4 kalkunschnitzler eller kyllingefileter (ca. 125 g)
  • 25 g grofthakkede babyspinatblade
  • 50 g Karolines Køkken® Mozzarella 15%
  • 2 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ¾ tsk groft salt
  • kødnåle
  • 25 g smør
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kartoffelsalat

Vend fraiche, honning, koriander, ingefær, limesaft og salt sammen. Bland kartofler, agurk og løg i dressingen og stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til og anret kartoffelsalaten på en bund af spinatblade.

Skær imens grove sener og hinder af kalkunschnitzlerne. Bank dem flade (med en knyttet hånd eller forsigtigt med en kødhammer). Fordel spinatblade, ost, limeskal og halvdelen af saltet på kødet. Rul schnitzlerne sammen fra den lange side. Luk rullerne med kødnåle - det gør ikke noget der stikker lidt spinat ud. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kalkunrullerne på alle sider i ca. 2 min. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag kalkunrullerne op og drys med resten af saltet og med peber. Fjern kødnålene og del kalkunrullerne med et skråt snit. Server straks sammen med kartoffelsalaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 24 %
Print