Kalkunsuppe med majs og sprødt korianderdrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Korianderbladene har en særlig parfumeret smag. Det er som regel had eller kærlighed. Prøv den, måske er du koriander-elsker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 100 g rasp (ca. 1¾ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • 2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt rasp og salt og rist det ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør hele tiden.

Skær kernerne af majskolberne. Bring suppe og vand i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt majskerner, gulerødder, kalkunkød og korianderfrø. Bring suppen i kog under omrøring. kog 1 min. og smag til.

Bland den lune, ristede rasp med citronskal og korianderblade. Server det sprøde korianderrasp til suppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag