Kalkunsuppe med majs og sprødt korianderdrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Korianderbladene har en særlig parfumeret smag. Det er som regel had eller kærlighed. Prøv den, måske er du koriander-elsker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 100 g rasp (ca. 1¾ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • 3 majskolber
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Kartoffel Porresuppe
  • 1 dl vand
  • 6 gulerødder i korte stave - evt. nogle med top
  • 400 g kalkunbryst i strimler
  • 1 tsk korianderfrø - knuste
  • 2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt rasp og salt og rist det ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør hele tiden.

Skær kernerne af majskolberne. Bring suppe og vand i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt majskerner, gulerødder, kalkunkød og korianderfrø. Bring suppen i kog under omrøring. kog 1 min. og smag til.

Bland den lune, ristede rasp med citronskal og korianderblade. Server det sprøde korianderrasp til suppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag