Kalv i dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Denne smagfulde sauce passer skønt til kalvekød. Server med små, pillede kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg kalvebove uden ben
  • 10 hvide peberkorn
  • 2 laurbærblade
  • 1½ bundt dild
  • 2 tsk groft salt

Sauce

Pynt

  • dild

Tilbehør

  • 1 kg pillede små kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødet skylles og kommes i en gryde med vand, som lige netop dækker kødet. Koges op ved ikke alt for kraftig varme og skummes, hvorefter det koger langsomt færdigt sammen med peberkorn, laurbærblade, dild og salt. Det hele koger, til kødet er mørt, ca. 1 time.

Sauce

Smørret smeltes, melet røres i og derefter den varme kalvebouillon og mælk. Saucen koger igennem 2-3 min. og derefter tilsættes fraiche. Hvis saucen bliver for tyk, tilsættes der yderligere lidt kalvebouillon. Hakket dild drysses i, og saucen smages til med salt og peber.

Sådan laver du en opbagt sovs

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag