Kalvekoteletter med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre opskrift hvis du gerne vil tilføre din beouf bearnaise et hot strejf!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 milde grønne chilipebere
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 kalvekoteletter
  • 25 g smør
  • 3 rødløg i tynde både
  • 4 røde og gule peberfrugter i halve ringe
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberne (1¾ spsk i alt). Fordel chilipeber, salt og peber på begge sider af koteletterne. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg koteletterne ved svag varme ca. 4 min. på hver side - skru op til kraftig varme, når koteletterne bliver vendt. Tag koteletterne af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min.

Kom løgene i panden og steg ved jævn varme i ca. 1 min. Tilsæt peberfrugterne og steg i yderligere ca. 5 min., eller til grøntsagerne er møre - vend hele tiden i blandingen. Tilsæt salt, peber og evt. sky fra koteletterne. Smag til.

Kom saucen i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og server den straks sammen med koteletter og peberfrugtblanding.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Camenere Maipo Valley, Chile

Rødvin på druen carmenere vil være lækker til denne ret, hvr kalvekødet bliver udfordret med chili og peberfrugt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til bearnaise