Kalveschnitzel med ost, salvie og ærtepesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kalveschnitzel med ost og salvie - en lidt glemt ret. Men tag den op igen, det smager skønt og er nemt at tilberede. Her med ærtepesto og bønnesalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ærtepesto

  • 1 dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 75 g ærter
  • ½ dl stilke kruspersille
  • 1 lille grofthakket fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Bønnesalat

  • 400 g grønne bønner, fx snitbønner
  • ½ dåse afdryppede butter beans (ca. 125 g)
  • 50 g semidried tomater
  • ¼ tsk havsalt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank schnitzlerne flade - brug bagsiden af hånden. Drys med salt og peber og læg et stort salvieblad og en skive ost på hvert stykke kød. Buk kødet sammen og sæt det fast med fx en kødnål eller tandstik. Lad olien blive varm i en pande og steg schnitzlerne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Skru ned og steg dem færdige 10-12 min. - vend af og til.

Ærtepesto

Kom skyr, ærter og de øvrige ingredienser i en lille hurtighakker eller i en blender og blend til en jævn ærtepesto. Smag til.

Bønnesalat

Bland bønner og tomater i et fad og drys med salt og peber. Server med ærtepesto og stegte kalveschnitzler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 44 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag