Kanelkaffe med flødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

En julevariant af kaffen efter et godt måltid. Der er både farin og piskefløde i, så du kan servere kaffen som en slags dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • chokoladekaffebønne

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Bland farin og kanel sammen og fordel blandingen i 4 glas der tåler varme. Hæld kaffen i glassene og rør til farinen er smeltet. Pynt med flødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3110 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag