Kanelkaffe med flødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

En julevariant af kaffen efter et godt måltid. Der er både farin og piskefløde i, så du kan servere kaffen som en slags dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • chokoladekaffebønne

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Bland farin og kanel sammen og fordel blandingen i 4 glas der tåler varme. Hæld kaffen i glassene og rør til farinen er smeltet. Pynt med flødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3110 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde: