Kanelsnegle med æblefyld - Opskrifter - Arla

Kanelsnegle med æblefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Kanelsnegle med fyld af æble, banan og rosiner. Fyldet har stadig den lækre smag af kanel, men også søde smagsnuancer fra æble og banan.

Ingredienser

18 stykker pr. portion

Antal portioner

Kanelsnegle

  • ¼ liter skummetmælk
  • 35 g gær
  • 1 æg
  • ½ tsk fint salt
  • 1 tsk sukker
  • 425 g hvedemel (ca. 7¼ dl)

Fyld

  • 1 syrligt æble
  • 2 bananer
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 dl rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og opløs gæren heri. Pisk ægget sammen med salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding. Tilsæt mel til dejen kan æltes til en let og blød dej - gem evt. lidt mel. Lad dejen hæve tildækket ca. ½ time.

Fyld

Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft. Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel. Slå dejen ned og ælt den igennem. Rul den ud til et rektangel. Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner. Rul sammen til en pølse og skær den i 18 skiver. Læg sneglene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

15-20 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: