Kanelstokke
1 timer

Kanelstokke

Enkle, fjerlette og dejlige! Gode både til kaffen og til at hænge på juletræet.
Bedømmelse (37 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kanelstokke

Enkle, fjerlette og dejlige! Gode både til kaffen og til at hænge på juletræet.

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

  • 200 g blødt smør
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)

Drys

  • ½ dl sukker
  • ½ tsk stødt kanel

Fremgangsmåde:

Pisk smør, vaniljesukker og mel sammen til det smuldrer. Saml hurtigt dejen på et meldrysset bord. Del dejen, rul dem til 2 tykke stænger lad dem hvile tildækket i køleskabet i ca. 20 min. Skær hver stang i 12 stykker og rul dem ud til pinde - bøj om så det ligner en stok og læg dem på plader med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i - til de er gyldne. Lad kagerne køle let af på pladen.

Drys

Bland sukker og kanel og vend de lune kager heri - gerne begge sider. Lad kagerne køle helt af på bageriste.

Tip

Kanelstokkene knækker nemt så vend dem forsigtigt.

Bagetid

15-20 min. ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 56 %
Print