Kanelstokke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

1 timer

Enkle, fjerlette og dejlige! Gode både til kaffen og til at hænge på juletræet.

Ingredienser

ca. 24 stk.

Antal portioner

  • 200 g blødt smør
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)

Drys

  • ½ dl sukker
  • ½ tsk stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør, vaniljesukker og mel sammen til det smuldrer. Saml hurtigt dejen på et meldrysset bord. Del dejen, rul dem til 2 tykke stænger lad dem hvile tildækket i køleskabet i ca. 20 min. Skær hver stang i 12 stykker og rul dem ud til pinde - bøj om så det ligner en stok og læg dem på plader med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i - til de er gyldne. Lad kagerne køle let af på pladen.

Drys

Bland sukker og kanel og vend de lune kager heri - gerne begge sider. Lad kagerne køle helt af på bageriste.

Tip

Kanelstokkene knækker nemt så vend dem forsigtigt.

Bagetid

15-20 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: