Kanelstokke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

1 timer

Enkle, fjerlette og dejlige! Gode både til kaffen og til at hænge på juletræet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

ca. 24 stk.

Antal portioner

  • 200 g blødt smør
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)

Drys

  • ½ dl sukker
  • ½ tsk stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør, vaniljesukker og mel sammen til det smuldrer. Saml hurtigt dejen på et meldrysset bord. Del dejen, rul dem til 2 tykke stænger lad dem hvile tildækket i køleskabet i ca. 20 min. Skær hver stang i 12 stykker og rul dem ud til pinde - bøj om så det ligner en stok og læg dem på plader med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i - til de er gyldne. Lad kagerne køle let af på pladen.

Drys

Bland sukker og kanel og vend de lune kager heri - gerne begge sider. Lad kagerne køle helt af på bageriste.

Tip

Kanelstokkene knækker nemt så vend dem forsigtigt.

Bagetid

15-20 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag