Karamelliseret brød med ost og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grønne kardemommekapsler - frøene herfra
  • 4 tsk rørsukker
  • 4 skiver franskbrød (ca. 1 cm tykke)
  • 50 g blødt smør
  • 150 g Høng® Klosterkrone i skiver
  • 300 g friske frugter i små tern, fx kiwi og ananas

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Knus kardemommefrøene - evt. i en morter og bland dem med sukker. Smør franskbrødsskiverne på begge sider med det bløde smør og læg dem på et stykke bagepapir. Drys brødskiverne med kardemommesukker og del dem i 8 trekanter. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og rist brødet midt i ovnen, til det er gyldent.

Læg ost i skiver på det karamelliserede brød og server straks sammen med frugten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: