Karamelliseret brød med ost og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grønne kardemommekapsler - frøene herfra
  • 4 tsk rørsukker
  • 4 skiver franskbrød (ca. 1 cm tykke)
  • 50 g blødt smør
  • 150 g Høng® Klosterkrone i skiver
  • 300 g friske frugter i små tern, fx kiwi og ananas

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Knus kardemommefrøene - evt. i en morter og bland dem med sukker. Smør franskbrødsskiverne på begge sider med det bløde smør og læg dem på et stykke bagepapir. Drys brødskiverne med kardemommesukker og del dem i 8 trekanter. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og rist brødet midt i ovnen, til det er gyldent.

Læg ost i skiver på det karamelliserede brød og server straks sammen med frugten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: