Karamelliseret brød med ost og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 grønne kardemommekapsler - frøene herfra
  • 4 tsk rørsukker
  • 4 skiver franskbrød (ca. 1 cm tykke)
  • 50 g blødt smør
  • 150 g Høng® Klosterkrone i skiver
  • 300 g friske frugter i små tern, fx kiwi og ananas

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Knus kardemommefrøene - evt. i en morter og bland dem med sukker. Smør franskbrødsskiverne på begge sider med det bløde smør og læg dem på et stykke bagepapir. Drys brødskiverne med kardemommesukker og del dem i 8 trekanter. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og rist brødet midt i ovnen, til det er gyldent.

Læg ost i skiver på det karamelliserede brød og server straks sammen med frugten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 62 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: