Karamelliseret brød med ost og frugt
30 min

Karamelliseret brød med ost og frugt

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karamelliseret brød med ost og frugt

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.

Antal portioner
  • 8 grønne kardemommekapsler - frøene herfra
  • 4 tsk rørsukker
  • 4 skiver franskbrød (ca. 1 cm tykke)
  • 50 g blødt smør
  • 150 g Høng® Klosterkrone i skiver
  • 300 g friske frugter i små tern, fx kiwi og ananas

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Knus kardemommefrøene - evt. i en morter og bland dem med sukker. Smør franskbrødsskiverne på begge sider med det bløde smør og læg dem på et stykke bagepapir. Drys brødskiverne med kardemommesukker og del dem i 8 trekanter. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og rist brødet midt i ovnen, til det er gyldent.

Læg ost i skiver på det karamelliserede brød og server straks sammen med frugten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 62 %
Print