Karolinekage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Sandkage med tilbehør af skøn frugtyoghurtcreme og frisk frugt.

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 3 æg
  • 75 g smeltet let afkølet smør
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 3 1/3 dl)
  • 1½ tsk bagepulver

Frugtyoghurtcreme

Pynt

  • flormelis

Tilbehør

  • frisk frugt der svarer til frugtyoghurten

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk med håndmixer, ved højeste hastighed, hele æg, sukker og smør sammen i ca. 6 min. Bland mel og bagepulver sammen og pisk det ved laveste hastighed sammen med æggeblandingen i ca. 30 sek. Fordel dejen i en smurt, raspdrysset springform med skorsten (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen.

Frugtyoghurtcreme

Pisk fløden stiv med sukker og vend den forsigtigt sammen med frugtyoghurt. Smag til.

Server kagen lun sammen med frugtyoghurtcreme og frugter.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Frysetip

Kagen kan fryses uden tilbehør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: