Karolinekage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Sandkage med tilbehør af skøn frugtyoghurtcreme og frisk frugt.

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 3 æg
  • 75 g smeltet let afkølet smør
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 3 1/3 dl)
  • 1½ tsk bagepulver

Frugtyoghurtcreme

Pynt

  • flormelis

Tilbehør

  • frisk frugt der svarer til frugtyoghurten

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk med håndmixer, ved højeste hastighed, hele æg, sukker og smør sammen i ca. 6 min. Bland mel og bagepulver sammen og pisk det ved laveste hastighed sammen med æggeblandingen i ca. 30 sek. Fordel dejen i en smurt, raspdrysset springform med skorsten (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen.

Frugtyoghurtcreme

Pisk fløden stiv med sukker og vend den forsigtigt sammen med frugtyoghurt. Smag til.

Server kagen lun sammen med frugtyoghurtcreme og frugter.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Frysetip

Kagen kan fryses uden tilbehør.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: