Karolines frokostsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Karolines frokostsild er en nem ret, som er perfekt til frokostbordet. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre bagekartofler med fraiche og marinerede sild!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv børste. Tør dem helt tørre. Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad. Bag kartoflerne til de er møre, mærk med en kødnål. Skær et kryds i hver, ca. 1 cm dybt. Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig. Læg først en skefuld fraiche i hver kartoffel og herpå stykker af sildefilet og løgringe. Pynt med purløg. Server kartoflerne varme som en del af en frokost.

Tip

I stedet for marineret sild kan man anvende 1 glas kaviar (ca. 100 g).

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 42 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: