Karolines frokostsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Karolines frokostsild er en nem ret, som er perfekt til frokostbordet. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre bagekartofler med fraiche og marinerede sild!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv børste. Tør dem helt tørre. Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad. Bag kartoflerne til de er møre, mærk med en kødnål. Skær et kryds i hver, ca. 1 cm dybt. Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig. Læg først en skefuld fraiche i hver kartoffel og herpå stykker af sildefilet og løgringe. Pynt med purløg. Server kartoflerne varme som en del af en frokost.

Tip

I stedet for marineret sild kan man anvende 1 glas kaviar (ca. 100 g).

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: