Karolines frokostsild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Karolines frokostsild er en nem ret, som er perfekt til frokostbordet. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre bagekartofler med fraiche og marinerede sild!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv børste. Tør dem helt tørre. Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad. Bag kartoflerne til de er møre, mærk med en kødnål. Skær et kryds i hver, ca. 1 cm dybt. Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig. Læg først en skefuld fraiche i hver kartoffel og herpå stykker af sildefilet og løgringe. Pynt med purløg. Server kartoflerne varme som en del af en frokost.

Tip

I stedet for marineret sild kan man anvende 1 glas kaviar (ca. 100 g).

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: