Karolines Madklub

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba (Karolines Køkken®). Ved deltagelse i konkurrencen samtykker du samtidig i disse konkurrencebetingelser. Der tages forbehold for trykfejl. 

Der trækkes lod om en uspecificeret gavepakke fra Karolines Køkken. Indholdet i gavepakken kan variere fra gang til gang. Der trækkes 5 vindere om ugen af gavepakker. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods amba (Karolines Køkken) sig retten til at udelukke deltagere fra lodtrækningen. Ansatte hos Arla Foods amba samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen løber fra den 20/09-2016 og slutter den 31/12-2016.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt at Arla Foods amba (Karolines Køkken) må offentliggøre navn og by på vinderne på de medier Arla Foods amba (Karolines Køkken) anvender.

Ved din deltagelse i konkurrencen afgiver du samtykke til at Arla Foods amba må indsamle, behandle og bearbejde dine personoplysninger til de formål og på de vilkår beskrevet i disse konkurrencebetingelser. Arla Foods amba opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt.