Karrypande og mangosalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En dejlig ret med eksotisk smag og en spændende krydret salsa.

Ingredienser

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 moden mangofrugt i små tern (ca. 200 g)
  • 1 uskrællet æble i små tern, fx gråsten (ca. 125 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk akaciehonning
  • ¼ tsk groft salt
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g brune ris, parboiled

Sådan gør du

Sådan gør du

Mangosalsa

Vend forsigtigt mango og de øvrige ingredienser sammen. Stil mangosalsaen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 1½ min. og tag det op. Lad resten af fedtstoffet blive varmt i panden. Kom karry i og lad det bruse af. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt fløde og kog det ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Kom det brunede kød tilbage i panden sammen med sukkerærter og salt. Varm retten igennem og smag til.

Kom karrypanden i en varm skål. Pynt med koriander og server retten sammen med mangosalsa og ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: