Karrypande og mangosalsa

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

En dejlig ret med eksotisk smag og en spændende krydret salsa.

Ingredienser

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 moden mangofrugt i små tern (ca. 200 g)
  • 1 uskrællet æble i små tern, fx gråsten (ca. 125 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk akaciehonning
  • ¼ tsk groft salt
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g brune ris, parboiled

Sådan gør du

Sådan gør du

Mangosalsa

Vend forsigtigt mango og de øvrige ingredienser sammen. Stil mangosalsaen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 1½ min. og tag det op. Lad resten af fedtstoffet blive varmt i panden. Kom karry i og lad det bruse af. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt fløde og kog det ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Kom det brunede kød tilbage i panden sammen med sukkerærter og salt. Varm retten igennem og smag til.

Kom karrypanden i en varm skål. Pynt med koriander og server retten sammen med mangosalsa og ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: