Karrysalat med æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Klassisk karrysalat med kvark.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Karrysalat med æble

Hertil

  • 4 skiver rugbrød
  • 6 marinerede sildefileter (ca. 200 g)
  • rødløg i ringe
  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Karrysalat

Pil ægget og del det i blomme og hvide. Mos æggeblommen fint og hak æggehviden groft. Rør det syrnede produkt sammen med æggeblomme og karry. Pres væden fra æblet og vend det i dressingen med æggehvide, salt og peber. Smag til.

Server karrysalaten på sildemaden og pynt med rødløg og karse.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag