Karrysalat med æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

Klassisk karrysalat med kvark.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Karrysalat med æble

Hertil

  • 4 skiver rugbrød
  • 6 marinerede sildefileter (ca. 200 g)
  • rødløg i ringe
  • klippet karse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Karrysalat

Pil ægget og del det i blomme og hvide. Mos æggeblommen fint og hak æggehviden groft. Rør det syrnede produkt sammen med æggeblomme og karry. Pres væden fra æblet og vend det i dressingen med æggehvide, salt og peber. Smag til.

Server karrysalaten på sildemaden og pynt med rødløg og karse.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag