Karrysalat med æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

15 min

Klassisk karrysalat med kvark.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Karrysalat med æble

Hertil

  • 4 skiver rugbrød
  • 6 marinerede sildefileter (ca. 200 g)
  • rødløg i ringe
  • klippet karse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Karrysalat

Pil ægget og del det i blomme og hvide. Mos æggeblommen fint og hak æggehviden groft. Rør det syrnede produkt sammen med æggeblomme og karry. Pres væden fra æblet og vend det i dressingen med æggehvide, salt og peber. Smag til.

Server karrysalaten på sildemaden og pynt med rødløg og karse.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag