Karrysalat med æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

15 min

Klassisk karrysalat med kvark.

Ingredienser

Antal portioner

Karrysalat med æble

Hertil

  • 4 skiver rugbrød
  • 6 marinerede sildefileter (ca. 200 g)
  • rødløg i ringe
  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Karrysalat

Pil ægget og del det i blomme og hvide. Mos æggeblommen fint og hak æggehviden groft. Rør det syrnede produkt sammen med æggeblomme og karry. Pres væden fra æblet og vend det i dressingen med æggehvide, salt og peber. Smag til.

Server karrysalaten på sildemaden og pynt med rødløg og karse.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: