Karrysauce med mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Denne sauce er super god til gryderetten 'kylling i karry' eller som tilbehør til kyllingefileter og ris.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte rødløg

  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tykke både
  • ½ tsk groft salt

Karrysauce med mangochutney

Kan serveres til

  • 250 g stegte kyllingefilet
  • 160 g løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 100 g mild mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte rødløg

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt løgbåde og salt og svits i ca. 3 min. Tag løgene op og hold dem varme.

Karrysauce med mangochutney

Hak evt. mangochutneyen. Kom smørret i sauterpanden og lad det smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Rør vand, sauce og mangochutney i. Bring karrysaucen i kog og tilsæt salt. Smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: