Karrysauce med mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Denne sauce er super god til gryderetten 'kylling i karry' eller som tilbehør til kyllingefileter og ris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Stegte rødløg

  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tykke både
  • ½ tsk groft salt

Karrysauce med mangochutney

Kan serveres til

  • 250 g stegte kyllingefilet
  • 160 g løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 100 g mild mangochutney

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte rødløg

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt løgbåde og salt og svits i ca. 3 min. Tag løgene op og hold dem varme.

Karrysauce med mangochutney

Hak evt. mangochutneyen. Kom smørret i sauterpanden og lad det smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Rør vand, sauce og mangochutney i. Bring karrysaucen i kog og tilsæt salt. Smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag