Karrysild

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

En nem måde at lave dine egne karrysild. Du kan anrette dem flot på et stort fad og pynte med æg og karse.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 marinerede sildefileter
  • 2 hakkede, hårdkogte æg

Pynt

  • klippet karse

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær sildefileterne i passende stykker og læg dem, uden lage, i en flad skål.

Rør dressingen sammen og smag den til. Hæld karrysaucen hen over sildefileterne lige før serveringen. Drys med de hakkede æg og pynt med karse. Server karrysildene med rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde: