Karrysuppe med fiskespyd
30 min

Karrysuppe med fiskespyd

Server denne nemme forret for dine gæster hvis tiden er knap. Du kan også bruge tigerrejer som alternativ.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med fiskespyd

Server denne nemme forret for dine gæster hvis tiden er knap. Du kan også bruge tigerrejer som alternativ.

Antal portioner
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange

Fiskespyd

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Læg spyddene i koldt vand i ca. ½ time.

Fiskespyd

Skær fisken i tern (ca. 2 x 2 cm). Fordel fisk, limebåde og cherrytomater på de 8 spyd. Pensl en grillpande med olie. Steg halvdelen af spyddene ved kraftig varme ca. 3 min. på hver side - i alt ca. 6 min. Drys med salt og peber og lad spyddene hvile i ca. 5 min. Steg resten af spyddene på samme måde.

Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring.

Hæld den varme karrysuppe i portionsskåle og stik 1 eller 2 spyd i hver.

Tip

Suppen smager dejligt hvis man presser lidt af saften fra de grillede limebåde i.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 40 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

En lækker vin til denne ret vil være en fyldig hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry