Karrysuppe med fiskespyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Server denne nemme forret for dine gæster hvis tiden er knap. Du kan også bruge tigerrejer som alternativ.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange

Fiskespyd

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg spyddene i koldt vand i ca. ½ time.

Fiskespyd

Skær fisken i tern (ca. 2 x 2 cm). Fordel fisk, limebåde og cherrytomater på de 8 spyd. Pensl en grillpande med olie. Steg halvdelen af spyddene ved kraftig varme ca. 3 min. på hver side - i alt ca. 6 min. Drys med salt og peber og lad spyddene hvile i ca. 5 min. Steg resten af spyddene på samme måde.

Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring.

Hæld den varme karrysuppe i portionsskåle og stik 1 eller 2 spyd i hver.

Tip

Suppen smager dejligt hvis man presser lidt af saften fra de grillede limebåde i.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

En lækker vin til denne ret vil være en fyldig hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry