Karrysuppe med grønne linser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig vegetarisk suppe med masser af dejlig smag. Knækbrød som tilbehør giver en god sprød kontrast.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g grønne linser, fx fra Puy
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 2 dl vand
  • 3 gulerødder i halve, tynde skiver (ca. 200 g)
  • 2 persillerødder i strimler (ca. 200 g)
  • 200 g friske eller frosne haricots verts i mundrette stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 125 g mellemlagret ost i stave, fx Riberhus® økologisk ML 24%
  • 8 skiver groft knækbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Skyl linserne og kom dem i det kogende vand. Kog dem ved svag varme og under låg i 15-16 min., til linserne lige er møre, men ikke kogt ud. Lad linserne dryppe af i en sigte.

Kom suppe, vand, grøntsager og salt i gryden og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt de kogte linser og smag til.

Anret ostestave og knækbrød på et fad og server det til den varme suppe. Spis suppen med ske og gaffel.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 59,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag