Karrysuppe med grønne linser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig vegetarisk suppe med masser af dejlig smag. Knækbrød som tilbehør giver en god sprød kontrast.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g grønne linser, fx fra Puy
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 2 dl vand
  • 3 gulerødder i halve, tynde skiver (ca. 200 g)
  • 2 persillerødder i strimler (ca. 200 g)
  • 200 g friske eller frosne haricots verts i mundrette stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 125 g mellemlagret ost i stave, fx Riberhus® økologisk ML 24%
  • 8 skiver groft knækbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Skyl linserne og kom dem i det kogende vand. Kog dem ved svag varme og under låg i 15-16 min., til linserne lige er møre, men ikke kogt ud. Lad linserne dryppe af i en sigte.

Kom suppe, vand, grøntsager og salt i gryden og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt de kogte linser og smag til.

Anret ostestave og knækbrød på et fad og server det til den varme suppe. Spis suppen med ske og gaffel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 59,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: