Karrysuppe med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Vupti....så er der lækker cremet suppe til forret. Nemmere kan det vist ikke være.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe
  • 200 rejer i lage eller optøede, frosne
  • ½ liter kinakål i strimler
  • ½ dl hakket frisk kruspersille
  • ¾ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Tilbehør

  • 240 g ristet flutes i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Lad rejerne dryppe af. Læg kinakålen i 6-8 varme portionsskåle og hæld suppen over. Fordel rejerne i skålene og drys med persille blandet med citronskal.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag