Karrysuppe med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Vupti....så er der lækker cremet suppe til forret. Nemmere kan det vist ikke være.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet flutes i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Lad rejerne dryppe af. Læg kinakålen i 6-8 varme portionsskåle og hæld suppen over. Fordel rejerne i skålene og drys med persille blandet med citronskal.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: