Karrysuppe med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Vupti....så er der lækker cremet suppe til forret. Nemmere kan det vist ikke være.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet flutes i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Lad rejerne dryppe af. Læg kinakålen i 6-8 varme portionsskåle og hæld suppen over. Fordel rejerne i skålene og drys med persille blandet med citronskal.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: