Karse- og yoghurtpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Grønne voksenpandekager med herligt tilbehør.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • karse
  • både af citroner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Tilsæt yoghurt og æg og pisk det sammen til en jævn dej. Tilsæt karse og fedtstof og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad en pande blive varm (hvis du har en til små pandekager, så brug den). Lav 4 små pandekager (ca. 1½ spsk pr stk.) og steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Server, efterhånden som de bliver færdige, de små pandekager sammen med ost, skinke, yoghurt og karse.

Tip

Kom evt. lidt fedtstof på panden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: