Karse- og yoghurtpandekager - Opskrifter - Arla

Karse- og yoghurtpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Grønne voksenpandekager med herligt tilbehør.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • karse
  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Tilsæt yoghurt og æg og pisk det sammen til en jævn dej. Tilsæt karse og fedtstof og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad en pande blive varm (hvis du har en til små pandekager, så brug den). Lav 4 små pandekager (ca. 1½ spsk pr stk.) og steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Server, efterhånden som de bliver færdige, de små pandekager sammen med ost, skinke, yoghurt og karse.

Tip

Kom evt. lidt fedtstof på panden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: