Karsedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Karsedressing er nem at tilberede og smager fantastisk. Syrlig fraiche, sød sennep og frisk karse gør dressing til den perfekte dip.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør syrnet fløde sammen med salt og peber. Vend karsen i og smag til med sennep. Lad dressingen stå tildækket og koldt i ca. ½ time og rør den op inden serveringen.

Tip

Dressingen kan også tilberedes med ymer, ylette eller tykmælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: