Kartoffelbrød til chilisuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En meget nem og hurtig grøntsagsuppe serveret med fyldige kartoffel-ostebrød.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelbrød

Suppe

  • 10 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca. 100 g)
  • 1 grøn peberfrugt i korte strimler (ca. 100 g)
  • 1 tsk delikatessepaprika
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 dåse blandede bønner i chilisauce (ca. 425 g)
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i 4 meget skrå skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel først 25 g af osten på brødskiverne og dernæst kartoffelskiverne - læg dem taglagt. Drys med salt og bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 25 min. Fordel resten af osten på de bagte kartoffelskiver og bag kartoffelbrødene færdige de sidste ca. 5 min.

Suppe

Lad imens smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, peberfrugt og paprika i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, hakkede tomater, bønner med væde, chilisauce, salt og peber. Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Smag til. Server suppen i en stor, varm skål og de varme kartoffelbrød ved siden af.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: