Kartoffelbrød til chilisuppe
45 min

Kartoffelbrød til chilisuppe

En meget nem og hurtig grøntsagsuppe serveret med fyldige kartoffel-ostebrød.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelbrød til chilisuppe

En meget nem og hurtig grøntsagsuppe serveret med fyldige kartoffel-ostebrød.

Antal portioner

Kartoffelbrød

Suppe

  • 10 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 1 rød peberfrugt i korte strimler
  • 1 grøn peberfrugt i korte strimler
  • 1 tsk delikatessepaprika
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse blandede bønner i chilisauce
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skær brødet i 4 meget skrå skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel først 25 g af osten på brødskiverne og dernæst kartoffelskiverne - læg dem taglagt. Drys med salt og bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 25 min. Fordel resten af osten på de bagte kartoffelskiver og bag kartoffelbrødene færdige de sidste ca. 5 min.

Suppe

Lad imens smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, peberfrugt og paprika i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, hakkede tomater, bønner med væde, chilisauce, salt og peber. Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Smag til. Server suppen i en stor, varm skål og de varme kartoffelbrød ved siden af.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %
Print