Kartoffelcheesecake med avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Kartoffelcheesecake med avocado og sprød rugbrødsbund. Prøv denne anderledes tærte lavet som en cheesecake med fyld af kartoffel og avocado serveret på en sprød rugbrødsbund.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 10 stykker

Antal portioner

Bund

  • 250 g mørkt rugbrød
  • 100 g smør
  • ¼ tsk groft salt

Fyld

  • 1 moden avocado i skiver
  • 1 dl friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bund

Riv rugbrødet groft på et rivejern. Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist rugbrødet på panden i ca. 5 min. ved jævn varme og tilsæt salt. Fordel blandingen i en springform (ca. 22 cm i diameter) og pres den godt sammen. Stil formen i køleskabet.

Fyld

Skær kartoflerne i små stykker. Fjern skræl og sten fra avocadoerne og skær kødet i små tern. Mos salatosten med en gaffel. Vend kartofler, avocado, salatost, kvark og fraiche godt sammen med hvidløg, salt og sambal oelek. Smag til og fordel blandingen på bunden i springformen. Stil cheesecaken i køleskabet i ca. 2 timer.

Fjern ringen fra springformen og fordel avocado og basilikum på cheesecaken. Drys med peber og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,3 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag