Kartoffeldrys - til suppe

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Drys af små stegte kartoffeltern, salatost og mynte. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i bittesmå tern. Skyl kartoffelternene og tør dem i køkkenrulle. Varm olien på en pande og steg kartoffelternene i ca. 10 min. - eller til de er gyldne og møre. Drys med salt og peber, lad kartoffelternene køle lidt af. Mos imens osten groft, fx med en gaffel. Kom kartofler, ost og mynte i en skål og bland det sammen. Smag til. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2945 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde: