Kartoffeldrys - til suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Drys af små stegte kartoffeltern, salatost og mynte. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i bittesmå tern. Skyl kartoffelternene og tør dem i køkkenrulle. Varm olien på en pande og steg kartoffelternene i ca. 10 min. - eller til de er gyldne og møre. Drys med salt og peber, lad kartoffelternene køle lidt af. Mos imens osten groft, fx med en gaffel. Kom kartofler, ost og mynte i en skål og bland det sammen. Smag til. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2945 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: