Kartoffeldrys - til suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Drys af små stegte kartoffeltern, salatost og mynte. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i bittesmå tern. Skyl kartoffelternene og tør dem i køkkenrulle. Varm olien på en pande og steg kartoffelternene i ca. 10 min. - eller til de er gyldne og møre. Drys med salt og peber, lad kartoffelternene køle lidt af. Mos imens osten groft, fx med en gaffel. Kom kartofler, ost og mynte i en skål og bland det sammen. Smag til. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2945 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: