Kartoffeldrys - til suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Drys af små stegte kartoffeltern, salatost og mynte. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i bittesmå tern. Skyl kartoffelternene og tør dem i køkkenrulle. Varm olien på en pande og steg kartoffelternene i ca. 10 min. - eller til de er gyldne og møre. Drys med salt og peber, lad kartoffelternene køle lidt af. Mos imens osten groft, fx med en gaffel. Kom kartofler, ost og mynte i en skål og bland det sammen. Smag til. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2945 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: