Kartoffelfade med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Kartofler er lækkert tilbehør til stort set alt slags kød. Her er de ovnbagte med chili og peber i en cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx hakkebøf
  • 400 g dampede grønne bønner

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberne på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv (hvis man fjerner de hvide "vægge" bliver chilien mildere). Hak chilipeberne (ca. 2 spsk i alt). Kom kartoffelbåde, chalotteløg, peberfrugt og chili i 4 små ovnfaste fade (ca. 4 x 18 x 20 cm). Drys grøntsagerne med salt og peber. Fordel MornaySauce i kartoffelfadene og bag dem midt i ovnen.

Tips

Chilipeberne kan udelades. Kartoflerne kan også bages i et stort fad (ca. 6 x 22 x 27 cm) - bagetiden er da ca. 1 time.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: