Kartoffelmad
30 min

Kartoffelmad

Anrettet på bund af sprøde rugbrødsskiver med smøreost, oliven og rucola. God til frokost eller som snack.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelmad

Anrettet på bund af sprøde rugbrødsskiver med smøreost, oliven og rucola. God til frokost eller som snack.

Antal portioner
  • 8 skiver rugbrød
  • 200 g Buko® Køkkenhavens Løg
  • 600 g kogte, skrabede nye kartofler
  • 100 g sorte oliven med sten fx nicoise
  • 50 g renset rucolasalat

Fremgangsmåde:

Rist rugbrødsskiverne på en brødrister. Lad brødet køle lidt af og smør alle skiverne med ost. Skær halvdelen af kartoflerne i skiver. Hak 10-12 oliven. Fordel salat, kartoffelskiver og hakkede oliven på 4 af de smurte rugbrødsskiver. Slut med resten af rugbrødet - i trekanter. Server kartoffelmadderne sammen med resten af de nye kartofler og oliven.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 30 %
Print