Kartoffelmad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Anrettet på bund af sprøde rugbrødsskiver med smøreost, oliven og rucola. God til frokost eller som snack.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver rugbrød
  • 200 g Buko® Pikant Light Flødeost pikant 40+
  • 600 g kogte, skrabede nye kartofler
  • 100 g sorte oliven med sten fx nicoise
  • 50 g renset rucolasalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist rugbrødsskiverne på en brødrister. Lad brødet køle lidt af og smør alle skiverne med ost. Skær halvdelen af kartoflerne i skiver. Hak 10-12 oliven. Fordel salat, kartoffelskiver og hakkede oliven på 4 af de smurte rugbrødsskiver. Slut med resten af rugbrødet - i trekanter. Server kartoffelmadderne sammen med resten af de nye kartofler og oliven.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag