Kartoffelmad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Anrettet på bund af sprøde rugbrødsskiver med smøreost, oliven og rucola. God til frokost eller som snack.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver rugbrød
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 600 g kogte, skrabede nye kartofler
  • 100 g sorte oliven med sten fx nicoise
  • 50 g renset rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist rugbrødsskiverne på en brødrister. Lad brødet køle lidt af og smør alle skiverne med ost. Skær halvdelen af kartoflerne i skiver. Hak 10-12 oliven. Fordel salat, kartoffelskiver og hakkede oliven på 4 af de smurte rugbrødsskiver. Slut med resten af rugbrødet - i trekanter. Server kartoffelmadderne sammen med resten af de nye kartofler og oliven.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: