Kartoffelostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Prøv dem til fx tapas eller som tilbehør til suppe eller salat.

Ingredienser

8 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 1 aflangt landbrød
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 400 g melede kartofler i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Riberhus® L 26% (45+) i skiver L 26% (45+)

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i 8 meget aflange skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Smør de knuste fed hvidløg på brødet og fordel persillen henover. Læg de tynde kartoffelskiver, let taglagt, på persillen og drys med salt og peber. Bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 20 minutter. Fordel osten på kartoffelbrødene og bag dem færdige de sidste 5 minutter. Server straks.

Tip

I stedet for hvidløg kan man bruge 8 tsk sød chilisauce, dijonsennep eller grøn oliventapanade.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: