Kartoffelostebrød

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Prøv dem til fx tapas eller som tilbehør til suppe eller salat.

Ingredienser

8 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 1 aflangt landbrød
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 400 g melede kartofler i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Riberhus® L 26% (45+) i skiver ML 26% (45+) u. kommen

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i 8 meget aflange skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Smør de knuste fed hvidløg på brødet og fordel persillen henover. Læg de tynde kartoffelskiver, let taglagt, på persillen og drys med salt og peber. Bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 20 minutter. Fordel osten på kartoffelbrødene og bag dem færdige de sidste 5 minutter. Server straks.

Tip

I stedet for hvidløg kan man bruge 8 tsk sød chilisauce, dijonsennep eller grøn oliventapanade.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: