Kartoffelostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Prøv dem til fx tapas eller som tilbehør til suppe eller salat.

Ingredienser

8 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 1 aflangt landbrød
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 400 g melede kartofler i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Riberhus® L 26% (45+) i skiver ML 26% (45+) u. kommen

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i 8 meget aflange skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Smør de knuste fed hvidløg på brødet og fordel persillen henover. Læg de tynde kartoffelskiver, let taglagt, på persillen og drys med salt og peber. Bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 20 minutter. Fordel osten på kartoffelbrødene og bag dem færdige de sidste 5 minutter. Server straks.

Tip

I stedet for hvidløg kan man bruge 8 tsk sød chilisauce, dijonsennep eller grøn oliventapanade.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: