Kartoffelsalat med basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Brug denne kartoffelsalat med masser af friske krydderurter til alt slags kød, f.eks. oksekød, grillede korteletter eller kylling

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 personer

Dressing

  • 3½ kg kogte, pillede og kolde aspargeskartofler

Pynt:

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med krydderurter, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem i dressingen. Smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ved serveringen

Rør kartoffelsalaten op og smag den til.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 31000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: