Kartoffelsalat med basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Brug denne kartoffelsalat med masser af friske krydderurter til alt slags kød, f.eks. oksekød, grillede korteletter eller kylling

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 personer

Dressing

  • 3½ kg kogte, pillede og kolde aspargeskartofler

Pynt:

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med krydderurter, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem i dressingen. Smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ved serveringen

Rør kartoffelsalaten op og smag den til.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 31000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: