Kartoffelsalat med basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Brug denne kartoffelsalat med masser af friske krydderurter til alt slags kød, f.eks. oksekød, grillede korteletter eller kylling

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 personer

Dressing

  • 3½ kg kogte, pillede og kolde aspargeskartofler

Pynt:

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche sammen med krydderurter, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem i dressingen. Smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ved serveringen

Rør kartoffelsalaten op og smag den til.

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 31000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag