Kartoffelsalat med estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Estragon, bladselleri og valnødder gør denne kartoffelsalat lidt anderledes end de traditionelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 200 g valnøddekerner
  • 5 stilke bladselleri - ca. 6 dl strimlet

Pynt

  • stort kapers med stilk
  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne godt og kog dem. Lad kartoflerne køle af. Vend fraiche, sennep, estragon, salt og peber sammen og smag til.

Ved serveringen

Skær kartoflerne i mindre stykker. Hak valnødderne groft. Vend kartofler, nødder og bladselleri i fraichen. Pynt med kapers og bladselleriblade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 21350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: