Kartoffelsalat med estragon
60+ min

Kartoffelsalat med estragon

Estragon, bladselleri og valnødder gør denne kartoffelsalat lidt anderledes end de traditionelle.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med estragon

Estragon, bladselleri og valnødder gør denne kartoffelsalat lidt anderledes end de traditionelle.

Opskriften gælder for 25 personer

  • 200 g valnøddekerner
  • 5 stilke bladselleri - ca. 6 dl strimlet

Pynt

  • store kapers med stilk
  • blade af bladselleri

Fremgangsmåde:

Skrub kartoflerne godt og kog dem. Lad kartoflerne køle af. Vend fraiche, sennep, estragon, salt og peber sammen og smag til.

Ved serveringen

Skær kartoflerne i mindre stykker. Hak valnødderne groft. Vend kartofler, nødder og bladselleri i fraichen. Pynt med kapers og bladselleriblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 21350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 46 %
Print