Kartoffelsalat med estragon

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Estragon, bladselleri og valnødder gør denne kartoffelsalat lidt anderledes end de traditionelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 200 g valnøddekerner
  • 5 stilke bladselleri - ca. 6 dl strimlet

Pynt

  • store kapers med stilk
  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne godt og kog dem. Lad kartoflerne køle af. Vend fraiche, sennep, estragon, salt og peber sammen og smag til.

Ved serveringen

Skær kartoflerne i mindre stykker. Hak valnødderne groft. Vend kartofler, nødder og bladselleri i fraichen. Pynt med kapers og bladselleriblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 21350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde: