Kartoffelsalat med estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Estragon, bladselleri og valnødder gør denne kartoffelsalat lidt anderledes end de traditionelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 200 g valnøddekerner
  • 5 stilke bladselleri - ca. 6 dl strimlet

Pynt

  • stort kapers med stilk
  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne godt og kog dem. Lad kartoflerne køle af. Vend fraiche, sennep, estragon, salt og peber sammen og smag til.

Ved serveringen

Skær kartoflerne i mindre stykker. Hak valnødderne groft. Vend kartofler, nødder og bladselleri i fraichen. Pynt med kapers og bladselleriblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 21350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: