Kartoffelsalat med estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Estragon, bladselleri og valnødder gør denne kartoffelsalat lidt anderledes end de traditionelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 200 g valnøddekerner
  • 5 stilke bladselleri - ca. 6 dl strimlet

Pynt

  • store kapers med stilk
  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne godt og kog dem. Lad kartoflerne køle af. Vend fraiche, sennep, estragon, salt og peber sammen og smag til.

Ved serveringen

Skær kartoflerne i mindre stykker. Hak valnødderne groft. Vend kartofler, nødder og bladselleri i fraichen. Pynt med kapers og bladselleriblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 21350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 46 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: