Kartoffelsalat med ostetern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Kold kartoffelsalat med smag af ost, sennep og dild. Kan også laves med pasta.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg kogte, kolde kartofler
  • 2 snittede forårsløg
  • 100 g Riberhus® ML 16 (30+)
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 2 spsk frisk dild
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoflerne skæres i terninger og blandes med de snittede forårsløg og ost i tern. Pisk olivenolie, dijonsennep og hvidvinseddike sammen. Smag til med salt og peber. Hak frisk dild meget fint og rør den i marinaden. Vend marinaden i salaten.

Tip

Kartoflerne kan byttes ud med 250 g pasta som koges, afdryppes og afkøles.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: