Kartoffelsalat med ostetern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Kold kartoffelsalat med smag af ost, sennep og dild. Kan også laves med pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg kogte, kolde kartofler
  • 2 snittede forårsløg
  • 100 g Riberhus® ML 16 (30+)
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 2 spsk frisk dild
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoflerne skæres i terninger og blandes med de snittede forårsløg og ost i tern. Pisk olivenolie, dijonsennep og hvidvinseddike sammen. Smag til med salt og peber. Hak frisk dild meget fint og rør den i marinaden. Vend marinaden i salaten.

Tip

Kartoflerne kan byttes ud med 250 g pasta som koges, afdryppes og afkøles.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: