Kartoffelsalat med peberrodsskyr
45 min

Kartoffelsalat med peberrodsskyr

Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing af skyr smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med peberrodsskyr

Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing af skyr smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt

Peberrodsskyr

  • 1 kg kogte kartofler i mundrette bidder
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 1 dl strimlet bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Knug løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde.

Peberrodsskyr

Rør skyr, peberrod, honning og salt sammen.

Vend skyrdressingen med kartofler, bønner, løg og persille (gem lidt bønner, løg og persille til pynt). Tilsæt evt. vand, hvis kartoffelsalaten er for fast.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 11 %
Print