Kartoffelsalat med rucoladressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Rustik kartoffelsalat lavet med store kartoffelbåde, hele små tomater og oliven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 4 personer

  • 1 kg bagekartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Dressing

Anretning

  • 50 g renset rucolasalat
  • 200 g cherrytomater eller blommetomater
  • 75 g sorte oliven med sten, fx kalamata

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub kartoflerne grundigt og skær hver kartoffel i 6 både. Kom kartoflerne i en stor skål og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel bådene på 2 plader med bagepapir og bag kartoflerne - til de er gyldne.

Dressing

Blend rucola med hvidløg og tilsæt olien lidt ad gangen til en jævn dressing. Vend olieblandingen sammen med det syrnede produkt, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Anret kartoflerne lagvist med rucolasalat, cherrytomater og oliven på et stort fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200° - varmluft.

Tips

Kartoflerne kan stå tildækket i køleskabet op til to døgn.
Dressingen bør røres kort før servering.
Du kan også bruge kvark til dressingen i stedet for græsk inspireret yoghurt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag