Kartoffelsalat med sankthansurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Find sankthansurt i haven - den smager godt i maden.

Ingredienser

Antal portioner
  • 20 stængler sankthansurter
  • 175 g rygeost 10%
  • 4 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 225 g radiser i kvarte
  • 275 agurker i mindre stykker
  • ¾ kg kogte, kolde små nye kartofler i skiver
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 stegte kyllingefileter
  • 150 g ristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pluk bladene af stænglerne og skyl dem godt. Hak dem groft.

Bland rygeost, det syrnede produkt, radiser, agurk godt sammen. Vend kartofler, de hakkede urteblade, purløg, salt og peber heri og smag til. Server kartoffelsalaten til kylling og med ristet rugbrød til.

Tip

I stedet for sankthansurt kan du øge mængden af purløg.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 17 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: