Kartoffelsalat med sankthansurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Find sankthansurt i haven - den smager godt i maden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 20 stængler sankthansurter
  • 175 g rygeost 10%
  • 4 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 225 g radiser i kvarte
  • 275 agurker i mindre stykker
  • ¾ kg kogte, kolde små nye kartofler i skiver
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 stegte kyllingefileter
  • 150 g ristet groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pluk bladene af stænglerne og skyl dem godt. Hak dem groft.

Bland rygeost, kvark, radiser, agurk godt sammen. Vend kartofler, de hakkede urteblade, purløg, salt og peber heri og smag til. Server kartoffelsalaten til kylling og med ristet rugbrød til.

Tip

I stedet for sankthansurt kan du øge mængden af purløg.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag