Kartoffelsalat med sankthansurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Find sankthansurt i haven - den smager godt i maden.

Ingredienser

Antal portioner

  • 20 stængler sankthansurter
  • 175 g rygeost 10%
  • 4 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 225 g radiser i kvarte
  • 275 agurker i mindre stykker
  • ¾ kg kogte, kolde små nye kartofler i skiver
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 stegte kyllingefileter
  • 150 g ristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pluk bladene af stænglerne og skyl dem godt. Hak dem groft.

Bland rygeost, kvark, radiser, agurk godt sammen. Vend kartofler, de hakkede urteblade, purløg, salt og peber heri og smag til. Server kartoffelsalaten til kylling og med ristet rugbrød til.

Tip

I stedet for sankthansurt kan du øge mængden af purløg.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: