Kartoffelsalat og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Kartoffelsalat lavet med mager fraiche, syltede agurker og dild.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør

  • 500 g roastbeef i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fraiche, agurker, sennep, dild, sukker, salt og peber forsigtigt sammen. Vend kartoflerne i og lad kartoffelsalaten hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Anret kartoffelsalaten i en skål og pynt med dildkviste.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: