Kartoffelsalat og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Kartoffelsalat lavet med mager fraiche, syltede agurker og dild.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør

  • 500 g roastbeef i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fraiche, agurker, sennep, dild, sukker, salt og peber forsigtigt sammen. Vend kartoflerne i og lad kartoffelsalaten hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Anret kartoffelsalaten i en skål og pynt med dildkviste.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: