Kartoffeltærter med kaviar
45 min

Kartoffeltærter med kaviar

En lidt anderledes udgave af en tærte. Her med butterdej, kartofler og ost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffeltærter med kaviar

En lidt anderledes udgave af en tærte. Her med butterdej, kartofler og ost.

Antal portioner

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og kog dem. Lad dem køle af. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem i en skål. Bland olie, salt og peber. Hæld olien over kartoflerne og bland forsigtigt. Del hver butterdejsplade i 2 på den lange led. Rul dem til de har en tykkelse på ca. 3 mm og læg dem på en plade med bagepapir. Læg kartoffelskiverne taglagt på butterdejspladerne. Pensl med sammenpisket æg. Drys osten over og bag pladerne midt i ovnen. Serveres med kaviar, løg og fraiche.

Bagetid

Ca. 15-20 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 49 %
Print