Kartoffeltærter med kaviar

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

En lidt anderledes udgave af en tærte. Her med butterdej, kartofler og ost.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og kog dem. Lad dem køle af. Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem i en skål. Bland olie, salt og peber. Hæld olien over kartoflerne og bland forsigtigt. Del hver butterdejsplade i 2 på den lange led. Rul dem til de har en tykkelse på ca. 3 mm og læg dem på en plade med bagepapir. Læg kartoffelskiverne taglagt på butterdejspladerne. Pensl med sammenpisket æg. Drys osten over og bag pladerne midt i ovnen. Serveres med kaviar, løg og fraiche.

Bagetid

Ca. 15-20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde: