Kartofler i sennepssauce

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Dejlige stuvede kartofler, som smager herligt til fx kogt hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk hakket bredbladet persille

Kan serveres til

  • 400 g kogt hamburgerryg
  • dijonsennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartoflerne i halve og kvarte stykker. Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt vand og kog løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Drys mel over løgene og bag blandingen sammen under omrøring. Rør sauce, sennep, salt og peber i løgblandingen. Tilsæt kartofler og kog retten ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Smag kartofler i sennepssauce til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: